Tianlu Wide Wide na otvorenom na otvorenom za sunčanje Ribolovno planinarenje Kapa za kantu Brzo suho UPF 50+ šešir sa kaišem za bradu

Tianlu Wide Wide na otvorenom na otvorenom za sunčanje Ribolovno planinarenje Kapa za kantu Brzo suho

KM 3.00

Iznos

100% poliesterbuckle clorur Amaterial : šešir za sunčanje izrađen je od brzog sušenja, prozračnog poliestera Vodootporan i otporan na vjetar, brzo sušenje, ugodno za obustavljanje i jednostavno za čišćenje.V Zaštita : UPF 50+ šešir ima široku podlogu da bi sunce ostane dalje od glave i vrata. Sa podesivim kaišem za bradu osigurava da se šešir ostane na mjestu, čak i na jakim vjetrovima. Izvrsno za ribolov, planinarenje, kampiranje, lov, vrtlarstvo, biciklizam, a bilo koju vanjsku aktivnost. Unisex dizajn, pogodan za opseg glave Oko 22 - 23 inča / 56-58 cm. Bočne kopče mogu se snimiti za cool kaubojski šešir izgled. Naši prelazni viziri su tako prenosivi da se uklapaju u vaš ruksak za jednostavno preklopno i sigurno pakovanje. TIANLU WIDE BRIM WIDEWORE Sunčani šešir Pecanje Pješačka kantu Kapa Brzi suhi upf 50+ šešir s kaišem za bradu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Povratak u štednju u školi
  • Novo

Povratak u štednju u školi

KM 16.20

Križne torbe za tijelo Najlon, dame tašna mini 3 sloja patentni zatvarač jastuk : Količina : 1pccolor : crna veličina proizvoda : 17x13x5cm 6,1x5,1x2ingross težina : 120g 0,26lb Opis :