Satenska kapa za spavanje veliko dvostrano spavanje poklopca za kosu

Satenska kapa za spavanje veliko dvostrano spavanje poklopca za kosu

KM 5.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
Xinqite je oduvijek bio posvećen pružanju potrošača visokog kvaliteta i Pristupačne dnevne potrebe za poboljšanjem kvalitete života svakog od naših kupaca. Naš je cilj dopustiti svakom od naših kupaca da kupi robu koju žele. Xinqite će vas uvijek prati.
Opis :
Dvoslojni satenski šešir : dvostrani noćni šešir, dvije boje za vas za nošenje. Lagana, kože i ne teret na glavi, ugodno je koristiti već duže vrijeme.
Fleksibilan i : noćni naslovni poklopac ima dobru elastičnost i može se lako podesiti prema stvarnim potrebama. Neklizajući se, ali ne previše tijesno. Univerzalna veličina pogodna je za većinu žena i djevojčica.
Vrlo pogodno za njegu kose : izrađen je od satenskog materijala, sa glatkom površinom, mekom i prozračnom. Oni mogu pomoći u održavanju vlage kose u najveću mjeru i povećati svijetlu.
Držite frizuru nepromijenjenim : čak i frizura neće uzrokovati nikakvu oštećenje kose. To više neće činiti kosu uvijenu ili prekršiti, čime se stvara nevjerojatne rezultate. Može vam i krevet iz ulja, vode ili pada kad spavate. The effect of hair.
Widely used : 2 silk hair are suitable for natural hair, long hair, curly hair, braids, straight hair, ponytails, etc.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ruksak Chameleon
  • Novo

Ruksak Chameleon

KM 14.99

Vrijeme je da se pripremite za povratak u školu, vaše dijete će se poželjeti istaknuti ovom ruksak Chameleon! Ovaj ruksak je savršen za bilo koje dijete koje voli kameleone Ovaj ruksak

Solarni ruksak sa bankom za napajanje
  • Novo

Solarni ruksak sa bankom za napajanje

KM 2.00

Bellaby Design LLC solarni ruksak sa napajanjem 40 L je vrlo sjajan dnevni ruksak koji koristi snagu sunca da vaše uređaje drži cijeli dan Dizajniran je za punjenje 2 mobilne telefone u i