Xyer trake torba glatka površina glatki patentni zatvarač Elegantne temperament Žene Ležerne prilike za izlasku za izlazak

Xyer trake torba glatka površina glatki patentni zatvarač Elegantne temperament Žene Ležerne prilike

KM 1.67

Iznos

Opis :
Opremljen glatkim zatvaračem, kaišem koji ima lanac i proizveden finom izradom i materijalom, ova je torba za podmirivanje jedinstvena, pogodna za upotrebu i ima lijep kapacitet u jednom , uključujući kratki remen, čistu boju i jednostavan dizajn, ova je torba za podmicanje sažetka i sve utakmica, možete ga uskladiti s vašim različitim odjećima kada nemate pojma o tome kako izgledati više moda
uglavnom izrađen od najlona, Ova je torba za podzemnu i jednostavnu za čišćenje.
Njegova visina je 12cm, širina joj je 21cm, dno je debelo 6cm, a dužina njenog remena je pogodna za fakultet, kupovinu, kupovinu, Svakodnevni život i tako dalje.
Naziv predmeta : Torba za rame
Materijal : najlon
Veličina Detalji :
Torba : 12cm x 21cm x 6cm / 4,72 "x 8.27 "x 2,36 " (približno)
Dužina kaiševa : 60cm / 23.62 "(približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, Boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo vas da se odvojiva razlika u dimenziji zbog različitog ručnog mjerenja.
Paket uključuje :
1 x pauzeća vrećica
opremljena glatkim zatvaračem, remen koji ima lanac i proizveden sa finom Izrada i materijal, ova torba za podmicanje je jedinstvena, pogodna za upotrebu i ima lijep kapacitet.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji