3 Elegantna krunska relacija sa 1 2 petljom

3 Elegantna krunska relacija sa 1 2 petljom

KM 13.05

Iznos

Politika povrata i povrata :
Ovaj artikal je Nepovratni i Nepovratni Molimo kontaktirajte nas ako Imate problema sa svojom narudžbom. Stil # CT03 EMP-RN
Craft Tassel Informacije o proizvodu
u Decoprou, postavili smo U ukrašavanje naši su resi dizajnirani za moderne pojedince koji žele dodati ukrasni, ali moderni dodir u svoje domaće ili DIY projekte. Taj rečenica donosi savremeni dizajn i sofisticiranost na sve svoje aplikacije, dok izgledate prikladno za vaš kućni dekor i zanatski projekti.
Stil Ovaj proizvod
jednostavno i svestrano, Ova elegantna resa može se koristiti na suncu, jastucima, kostima, zavjesama, trkačima stola i presvlakom. Prekrasne, zamršene detalje i komplementarne opcije boja definiraju suptilne ljepote. Mnogi od naših kupaca koriste testelne proizvode kako bi naglasili svoje omiljene komade u svom domu.
Podignite svoj životni stil
uzimanje stila na sljedeću razinu nikada nije bilo lakše na sljedećem nivou < b> Dekopro . Kurbiramo stil i boju naših proizvoda analizom nijansi i nijansi koji se međusobno nadopunjuju i podudaraju ih sa pojedinim stilovima naša u kućanima u kućama.
Jednostavna instalacija
< Br> Naši resi su jednostavni za instaliranje. Tassels se dobro obnašaju iz povučenih gumba namještaja i može biti atraktivan dodatak svjetiljcima i drugim namještajem.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

4. jula Rainbows tkanina - crvena
  • Novo

4. jula Rainbows tkanina - crvena

KM 2.67

Crvena četvrta dugačke tkanine deo je deo 4 julskog gnoma kolekcije od gnoma štampan zakupljanje sabiranjem Digitalno tiskani na 100% pamučni Otičnice su dostupni samo putem kojih se ne