Santa Rudolph lutka za krpa za krpu za rođendan za kućni božićni odmor ukras

Santa Rudolph lutka za krpa za krpu za rođendan za kućni božićni odmor ukras

KM 1.00

Iznos

Santa rudolph lutkarken rođendan za rođendan za kućne božićne kamenske ukrase
Značajka :
darovi za odmor - povoljni plišanje je tradicionalistički i savršen za širenje duha odmora Bio bi svečani dodatak vašem stolu i uređenju doma.
Veličina - 34x9cm
materijal - Njegovo tijelo i šešir izrađeni su od mekog filca, vune za nos, vlakna za dugu bijelu bradu, i Žica u svom visokom šeširu za poziranje! Ponderirano dno čini ga u stanju da stoji sami.
Savršeni pokloni za odmor porodičnom domu u odmoru.
Može se osvijetliti
zbog ekrana, a svjetlost pucanja je različita, a svjetlost pucanja je drugačija, Može postojati mala razlika u boji, molimo vas da omogućite grešku 1-3cm za ručno mjerenje, hvala paket :
1pc rudolph ukras - Početna nužnost i također ukras za Božić, povećavaju atmosferu festivala . Zabavni pokloni za prijatelje ili porodicu. Idealno za sofe, kafiće, biblioteke, knjižare, zabave, klubove. Savršeno za ukrašavanje dnevnog boravka ili spavaće sobe kako bi se uskladili drugačiji stil ukrasa. Pogodno za ured ili dom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

20 Snow pahuljice - dekor zabave -
  • Novo

20 Snow pahuljice - dekor zabave -

KM 2.67

Tkivni pahuljice Pretvorite bilo koju prazničnu zabavu u zimsku čudesnu zemlju Proslavite bijeli Božić obješeći ove zamršene narezane tkivo snježne pahulje iz stropa ili banaka Njiho