Topty ribolov aditiv u prahu

Topty ribolov aditiv u prahu

KM 6.52

Iznos

Opis : Prašak aditivnog mamaca za ribolov izrađen je od visokokvalitetnog materijala, sigurnog za korištenje i bezopasno za ribu i vodu. Jednostavno rastvorljivo u vodi i lako se delificira. DMPT snažno potiče osećaj mirisa i ukusa vodenih vrsta, povećava motilnost ribe i otpornost na stres . pogodno za sve vrste ribljih vrsta.
Specifikacija : . Naziv : PUND PUNSKI BIT LICT. Materijal : DMPT. Težina : 40g / 80g. Boja : Kao što je prikazano. Ciljana riba : . Slatkovodni šaran, kručian šaran, tilapija, jegulja, pastrmka, itd. slana voda, snapper, školjke, škampi itd . Prvo otapite DMPT u vodi, a zatim se pomiješajte sa mamacem . Nemojte predozirati . DMPT se nalazi u prirodnom okruženju i siguran je materijal za ribu i ljude . Kvalitet prvo, najbolje. Naši kupci su naši prijatelji.
Lista pakiranja : . 1x boca privlačnosti hrane. 1x kašika Topty Aditiv za ribolov u prahu 40g / 80g šaran atraktivni miris mamaca pribor za ribu mamac za marinu i slatkovodne ribe, pribor za praktične ribe.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Spring Creek Manufacturing Motor Motor
  • Novo

Spring Creek Manufacturing Motor Motor

KM 0.33

Predstavljamo Spring Creek Manufacturing "Tuff" motor Ovaj izuzetno jak i izdržljiv motor motora kanuata izgrađen je i dizajniran sa jednostavnošću i izdržljivošću na umu Aluminijski