Streličarska gumena sisa strelica usisna čaša za ciljnu praksu

Streličarska gumena sisa strelica usisna čaša za ciljnu praksu

KM 54.98

Iznos

Značajka : * Napravljen od trajnog gumenog materijala koji se može čvrsto pridržavati glatkih površina * Ove strelice su jednostavne za upotrebu i uklapaju većinu djece Arrow Strelica. * Odlična za djecu na otvorenom obiteljska igra za zabavu. * Savršena strelica za Djeca. * Odličan poklon za djecu koja vole pucati. Specifikacija : Naziv proizvoda : Usisna čaša Strelica mekani tipmaterija : Ruševina za : strelice Osovine sa vanjskim promjerom paketa od 7,6 mm : 10pcs Guma sa strelicom Usisavanje čašica : 1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline. Molimo vas da vam omogućuju blago ručno mjerno odstupanje za podatke. Potpuno novi i kvalitetan . Pogodan za upotrebu . izdržljiv i praktičan . izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje . Prava boja predmeta može biti malo drugačija od slika prikazanih na web mjestu uzrokovanim mnogim faktorima uzrokovanim mnogim faktorima poput svjetline vašeg monitora i svjetlosne svjetline. Molimo vas da vam omogućuju blago ručno mjerno odstupanje za podatke.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trepsass muns bowie skijaška jakna
  • Novo

Trepsass muns bowie skijaška jakna

KM 30.00

Materijal : 94% Poliester, 6% Elastan TPU Membranefabric : Wovendesign : Logochin Guard, podstavljeni šavovi, podmazani otvori, izopačene ventilacije : podesiva, unutrašnja ravnateljica :

Faria Brod Trim mjerač GP4479B
  • Novo

Faria Brod Trim mjerač GP4479B

KM 2.67

Brod broj 7910398 je novi česepeake zlatni od nehrđajućeg čelika Volvo SX trim mjerač GP4479b Ovo jasno halogeno osvetljeno mjerače, bijelo lice, crnog slova i brojeva, sa naglaskom zl