Crab mamac, umjetna rakova, mekani mamac od umjetnog ribolova, plastika za ribolov izdržljiv slatkovodni ribolov koji nije lako deformiran

Crab mamac, umjetna rakova, mekani mamac od umjetnog ribolova, plastika za ribolov izdržljiv slatkovodni

KM 0.67

Iznos

Crab mamac, umjetna rakova, mekani umjetni ribolovni mamac, plastika za ribolov izdržljiv bosh vodeni ribolov koji nije lako deformiran Značajke :
Mekani ribolov Crab mamci, izvrsne detalje, za višekratnu i izdržljivu za upotrebu 10kom po paketu, dovoljno za upotrebu vremena, pogodno za slatkovodni ribolov. Napravljen od materijala, a ne skloni da postanu izvan oblika, otporan je na ubod ribe. Life Like izgled može privući ribu za poboljšanje efikasnosti vašeg ribolova. Uživajte u ribolovu sa našim mekim gumenim mamacama.
Specifikacija :
Materijal : plastika
Opcije boja : smeđa, ružičasta, bijela
Dimenzija : cca.15x2in
Težina : cca. 82 G
Lista paketa :
10 x umjetni mamac s umjetnim rakovima mekani ribolov mamci, izvrsni detalji, za višekratnu i izdržljivu za upotrebu . 10kom po paketu, dovoljno za Upotreba vremena, pogodna za slatkovodni ribolov . Napravljen je od materijala, a ne skloni da postanu iz oblika, otporan na ubod ribe . Lifeličan izgled, može privući ribu za poboljšanje vaše ribolovne efikasnosti . Uživajte u ribolovu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji