Vanjski čist za čišćenje vode Kampiranje Prikladan filter za vodu Kompaktna pročikačica vode Vanjska ponuda

Vanjski čist za čišćenje vode Kampiranje Prikladan filter za vodu Kompaktna pročikačica vode Vanjska

KM 2.67

Iznos

Opis Ovaj prijenosni filter za vodu sadrži najveći standard sigurnosti vode, uklanja većinu nečistoća. Mala i lagana, dovoljno prenosiva za lako nošenje ili skladištenje. Za kampiranje, planinarenje, ruksak, trekking, planinarstvo, hitne slučajeve i ostale vanjske avanture. -Kolor : zeleno. -Materijal : ABS i PE. -I sa laganim i prenosivim dizajnom, može biti vrlo jednostavno koristiti i lako prenijeti . -Fine za izradu i izvrsne detalje osiguravaju njegovu praktičnost i popularnost . -taterijali ovog filtra za vodu su izdržljive i sigurne, mogli biste ga zadržati Dugo vremena . - Savršena izrada filtra za vodu pružit će vam izvrsno iskustvo upotrebe. Sa laganim i prijenosnim dizajnom, može biti vrlo jednostavno koristiti i jednostavno prenijeti . fino izrada i izvrsne podatke osiguravaju njegovu praktičnost i popularnost . materijali ovog filtra za vodu su izdržljivi i sigurno, mogli biste ga zadržati dugo vremena . Savršena izrada filtra za vodu pružit će vam izvrsno iskustvo upotrebe . usvoji preciznu proizvodnju u stabilne karakteristike i visoku pouzdanost.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trepsass muns bowie skijaška jakna
  • Novo

Trepsass muns bowie skijaška jakna

KM 30.00

Materijal : 94% Poliester, 6% Elastan TPU Membranefabric : Wovendesign : Logochin Guard, podstavljeni šavovi, podmazani otvori, izopačene ventilacije : podesiva, unutrašnja ravnateljica :

Insta-vatreni ugalj Starter, paket
  • Novo

Insta-vatreni ugalj Starter, paket

KM 2.67

Starter od 30 paketa savršen je za svakoga koji voli roštilj, ovo vam daje dovoljno za cijelu sezonu i omogućava vam da kuhate svoj ugljen sa mirisom lakših tekućina Postavite ovu izgab