Kolor akril 3D metalni nokti noktiju perle mi glitter veličine noktiju umjetnički nokat

Kolor akril 3D metalni nokti noktiju perle mi glitter veličine noktiju umjetnički nokat

KM 5.00

Iznos

Boja : Višekolorsorizirajte : kao što se slika prikazuje 1-3 mm Greška zbog ručnog mjerenjaFeature : Ovi ravnački rhinestones blistaju i sjaju, imaju ravan leđa i dobro su izrađene za ukrašavanje noktiju lako.Materijal : staklo metal2.aply : staklo metal2.aply Za : Ovi rafalback rhinestones pogodne su za tehničar za nokte i tehničar za nokte : Rhinestonespackage uključuje : miješani ukras sa rafalback-u i srebrnim metalnim zakovicama za diy dekoracije. 1 inč = 25,4 mm ili 1mm = 0.0393 inča, 1cm = 10mm. Pribor su izrađeni od rhinestones, oni su dobri ukrasi.eye-ulov : miješani oblikovani, miješali su veličinu i miješali boju noktiju, metalne zakovice, oni nude Različita 3 D akrilna umjetnička djela, elegantna i lijepa, koja će vas izdvojiti iz gomile.1 Snaila umjetnika (kutija) Šećerne perlice naljepnice za nokte Kamene i kristali Akrilni ukrasi za nokte Paket uključuje : miješani ukras s rafalnom rastu, Malaback Zlatne i srebrne matične zakovice, razdjelnički drago kamenje za diy dekoraciju. Tkanine za nokte Prirodni nokti za akrilne nokte Dizajni za nokte za gel nokte Geometrijske naljepnice za nokte.Feature : Ovi rafalniji rhinestones blistaju i sjaju, imaju ravan leđa i dobro su napravljeni da vam lako ukrašavaju nokte. Gemstones makeup lukovi za nokte naljepnice za nokte Dizajnerski poklon za naljepnice za nokte i naljepnice za nokte i rhinestones.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ben Nye krem ​​temelji
  • Novo

Ben Nye krem ​​temelji

KM 16.00

Ben Nye Creme Foundationsben Nye Creme Foundations su umjetnički standard za elegantne dizajne za bilo kakve performanse Nosimo više od 50 nijansi za ljepotu, etničku i karakter, uključu

Kućni pamučni pamučni krpe
  • Novo

Kućni pamučni pamučni krpe

KM 1.00

Opis r Ovo je parni parnica, koji je napravljen od premium materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu S dizajnom gaza, netaknutim, za višekratnu upotrebu, lako je čistiti i čuvati.