Quistrepon Eyeliner olovka Glitter Eyeliner Olovke za oči za žene vodootporne obojene

Quistrepon Eyeliner olovka Glitter Eyeliner Olovke za oči za žene vodootporne obojene

KM 3.70

Iznos

Molimo Vas, primijetilo je da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Eyeliner olovka Glitter olovke za olovke za žene vodootporne boje
Karakteristike :
14 boja u boji olovke za sjenilo u boji. Set eyeliner sadrži 14 različitih boja, koje se međusobno mogu stvoriti iznenađujuće učinak šminke za oči.
ima visoku razinu. Modna boja, pokažite svoj ženski šarm.
Višefunkcijski eyeliner. Ne možete li učiniti eyeliner, ali možete napraviti i oči. Prostor kozmetičke torbe i brzo nadoknađuje.
Dva efekta bisera i. Teme za oči imaju dvije boje bisera i.
Vodootporan i dugotrajno vrijeme. Vodootporni eyeliner sadrži lateks, lako boje, anti-znoj, vodootporan, a ne dlakavi. Jednostavan za upotrebu 24 sata. Specifikacija : Boja : višebojna, ukupno 14 boja Opcionalno
Pakovanje uključuje :
1x Eyeliner Eye Shadow Dobrodošli na vašu kupovinu, ako imate pitanja prije kupovine, Molimo kontaktirajte nas za konsultacije!. Naši proizvodi su u dovoljno zalihama i mogu se isporučiti u roku od 2 dana, brzu dostavu i besplatnu dostavu!. Prijenosno je i vrlo jednostavno koristiti i nositi!. Paket uključuje : Eyeliner olovka Glitter olovke za olovke za oči za žene vodootporne boje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji