za obraze Lagana šminka baršunasta tekstura prozračna oblačnost tekući prirodni rouge u prahu Ženska neto crvena trajna pojačala tekon 9,5ml za obraze tečno e

za obraze Lagana šminka baršunasta tekstura prozračna oblačnost tekući prirodni rouge u prahu Ženska

KM 4.09

Iznos

Lagana šminka Velvet Texure Prozračna oblačnost Tekućina prirodni ružni prah Ženski Net Red Trajanje unatrag Enhance Povećaj ten 95ml
Karakteristike : 6 boja : Svaka tečna boja je vrlo praktična. Nanesite na lagano ton kože i naglasite prirodne ljepote. Ova ultra miješana i stvorena svetlost - tečnost pruža savršenu boju obrazima. Kremasta baršunasta tekstura, baršunasta za glatko uklapanje s tečnim magličnim finišom, tanko glatko i lako se širi, čak i učinak šminke, prirodne i dugotrajne, poboljšavaju se složeni, trostruki, oblik oblika i stvaraju prirodno i stvoriti prirodno i Šarmantan šminka. Svestrano i okrutnost- : Može se koristiti ne samo kao i kao sjenilo i ruž. Kompaktni dizajn olakšava nošenje.
cjelodnevna voda : formula je dugotrajna, vodootporna i glatka. Ova tečnost klizi bez napora i traje cijeli dan u vrućini i vlažnosti.
Jednostavno prijaviti se : preporučuje se upotreba nakon temelja i prije labavog praha / praha za prirodnu finišu. Lagano se prijavite pomoću ugrađene namjenske glave četkice, a zatim brzo raširite prste. Ili dodajte malu količinu jaja / spužve za šminku za slojevitiji završetak.
Opis proizvoda
Tekuća šminka - meka i ispiranje - svilenkasto, lagana tečnost, dugotrajna tečnost stvara prirodan učinak. Shimmer na koži stvara sjaj koji se stavlja u mekanu, ispiranje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji