Zdravlje i ljepota Proizvodi u boji maskara tanka glava Brza sušenje 4D vodootporna maskara gusta i tanka kovrčava s tankim flash dijamantskim poklon setom

Zdravlje i ljepota Proizvodi u boji maskara tanka glava Brza sušenje 4D vodootporna maskara gusta i

KM 1.00

Iznos

Boja maskara tanka glava Brza sušenje 4 D vodootporna maskara debela i tanka kovrčava s tankim bljeskalicama dijamantske maskara ne kovrdžala tanka maskara šminkanje zabava
karakteristike :
poput zvjezdanog neba, elegantnog i sjajnog Maskara trenutno dodaje volumen i dužinu na vaše trepavice, to vam daje dužinu i količinski trepavice koje želite.
Blaćable - može se miješati sa običnom maskarom. Ako želite duže, debele i sjajne trepavice, možete bazirati svoju običnu maskaru prije nanošenja ove maskare. Može se četkati i obojiti više puta blizu korijena trepavica bez brige o oštećenju trepavica. Vodootporan i dugotrajan - ova vodootporna prirodna maskara osigurava da nećete biti dugačkim znojem ili kiši cijeli dan. Drži dugo, uvijene trepavice i pomaže vam da izgledate dobro cijeli dan.
nježno, ne-alergično i jednostavno za uklanjanje - Silk maskara vlakna vodootporna izrađena je prirodnim blagim sastojcima, vrlo zgodnim i pogodnim za vašu svakodnevnu upotrebu, ne- Alergična, za upotrebu i prijateljski za osjetljive oči i nosioce.
najbolje za zabave i venčanja - Ova dijamantska tekuća maskara savršena je za zabave, venčanja, koncerte, festivale, kostime ili proslave. Tvoje trepavice će zasjati u svjetlu. Može se primijeniti i na obrve. Moćna formula je bogata i kremasta koja će vam pomoći da stvorite najglamurozniji izgled s lakoćom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji