Pismo zamiši za pohranu šminke - 26, zatvarač sa zatvaračem, veliki kapacitet, prenosivi, višenamjenski spojnik za pohranu, Ženska putni kozmetička torba, toaletni proizvodi, proizvodi za toaletni proizvodi

Pismo zamiši za pohranu šminke - 26, zatvarač sa zatvaračem, veliki kapacitet, prenosivi, višenamjenski

KM 2.00

Iznos

Opis :
Odštampani uzorak i kreativni oblik 26 slova čine ga više modnijim i atraktivnim Postoje karakteristike zatvarača i super tankog, prenosivog dizajna, pa je kozmetička torba zgodna da biste stavili i dobili stvari i lako za nošenje na otvorenom.
sa karakteristikama velikog kapaciteta i multifunkcionalnog, kozmetička torba je Koristi se za skladištenje kozmetike, pribora, toaleta i nekih malih stvari. Ovu modernu i praktičnu putničku kozmetičku torbu možete podijeliti sa svojim prijateljima i porodicom.
Izgrađen od poliesterskih materijala.
Dužina ovog proizvoda je 21.5cm, širina je 13cm.
Moda i višenamjenska, Pogodan je za kućnu upotrebu, kozmetički salon, putovanja, rad, poslovno putovanje, ured, spavaonica, vanjsko, kampiranje itd.
ime Naziv : Kozmetička torba : Materijal : Poliester - Upotreba : Organizator
Karakteristike : Prijenosni, tiskani, zatvarač sa zatvaračem
Veličina Detalji :
LXW : 21.5cm x 13cm / 8,46 "x 5,12 " (približno)
Napomene :
na razliku za svjetlo i ekran, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da se omogući lagana razlika u dimenziji zbog različitog ručnog mjerenja.
Paket uključuje : 1 x kozmetičku torbu < Br> Objavljeni uzorak od 26 slova i kreativni oblik čine ga više moda i atraktivnijom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Šiljača od nehrđajućeg čelika
  • Novo

Šiljača od nehrđajućeg čelika

KM 14.99

Šišći za rezanje od nehrđajućeg čelika Nail Art Art Art Feature : Veličina proizvoda : 125 CMnail Kategorija : Alat za nokte : boja Titanium Model : Cartermaterial : nehrđajući čel