Eyelash grijao je trepavice za trepavice duže duge trepavice šminke curl lash električni

Eyelash grijao je trepavice za trepavice duže duge trepavice šminke curl lash električni

KM 1.00

Iznos

Značajke : Potpuno novi i visoki kvalitet. Temperaturna osjetljivost, boja silikonske jastučine mijenja se iz crvene do prozirnog za grijanje 20-ih. I temperatura kovrčača trepavica dostiže konstantnu temperaturu od 40 °, koja je sigurna za vaše trepavice . prirodno i trajno kovrče, uvijajte trepavice 15 sekundi, a iz korijena nanesite u vrh vaših trepavica na bolji rezultat. da budu prirodno kovrčave, duge i stereoskopske šarmantne trepavice, sa svakim jednim trepavom u savršenom kambu, pruža vam dugotrajnu kovrčavu efektu trepavica cijeli dan . svjetlo i prenosivi, kovrčavanje trepavica je kompaktno i lagano, pa je lako staviti u svoje Kozmetička torba koja vam omogućuje da ga uzmete gdje god da krenete . Nema udaranja ili povlačenja, ovaj grijaći silikonski jastučić može uviti cijelu dužinu trepavica bez udaranja ili povlačenja. Topla temperatura za uvijanje omogućava vam da koristite malo snage, što izbjegava bol poput tradicionalnog kovrdžača u trepavicama može donijeti. Paket uključuje : . 1 komad grijan savit za trepavice. Specifikacije : . Materijal : ABS. Boja : plava, crvena, zelena. Molimo vas da omogućite greške 1-2cm zbog ručnog mjerenja . Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Potpuno novi i visoki kvalitet.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kozmetički lin
  • Novo

Kozmetički lin

KM 5.00

Hvala na vašem CustomCustomer Care je naš glavni prioritet Pouzdan je raspoloživost Obećavamo da nećete požaliti da ga kupite.definitet skulpt, hladovi i debeli sa podebljanim olovkom

Z hvataljki poput škare za nokte - PC
  • Novo

Z hvataljki poput škare za nokte - PC

KM 2.33

Pametna ručica na makazama posebno je dizajnirana kako bi se ti jedinstveni klippersi jednostavni za upotrebu, pružajući vam više ControlPerfect za obrezivanje noktiju i teške toenails.