Jeashchat kawaii torba, pamučna torba za šminku fragmentarna šminka torbice sa zatvaračem Korejski prekriveni organizator prenosni slatki kozmetički futrola cvjetni ispis veliki kapacitet

Jeashchat kawaii torba, pamučna torba za šminku fragmentarna šminka torbice sa zatvaračem Korejski prekriveni

KM 11.49

Iznos

Jeashchat kawaii torba za šminku, torba za šminku fragmentarna šminka ručni zatvarač korejski prenosni organi organizator prenosive slatke kozmetičke futrole cvjetni ispis Veliki kapacitet Fetures : Materijal : izrađen od pamučne tkanine, modne stilske i izdržljivo Za jednostavan pristup. Cvjetna kozmetička torba .Design : Cvjetni dizajn tiska. Ostali romb sa slatkim dizajnom uzorka, svježi i moderan, može se koristiti savršeno kao kozmetička torba, torbica, torbica, torbica, torba za pohranu itd. Višenamjenski organizator ne može skladištiti vašu kozmetiku, već i elektroničku pribor, eterično ulje , Toaletne potrepštine, komplet za brijanje i tako dalje. Višenamjenska : Koristite ovu vrećicu za šminku za lako pakovanje i nošenje šminke, nakit, kozmetičke predmete, četke, olovke, olovke, male elektroničke dodatke, toaletne potrepštine i više. Ova kozmetička torbica je savršena ravnoteža između funkcije i stila.Perfect poklon : Izvrsni izgled i praktičnost vrećice šminke čine ga sjajnim poklonom za vaše prijatelje i sve koje volite u bilo kojem posebnom vremenu. Materijal : Izrađen od pamučne tkanine : 24x17x7.5cmpackt uključen : 1x Stroage torba Dobrodošli u Jeashchat. Osigurat ćemo vam visokokvalitetne proizvode za skladištenje domaćinstava. Što više kupujete, to više štedite.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kućni pamučni pamučni krpe
  • Novo

Kućni pamučni pamučni krpe

KM 1.00

Opis r Ovo je parni parnica, koji je napravljen od premium materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu S dizajnom gaza, netaknutim, za višekratnu upotrebu, lako je čistiti i čuvati.