Desktop pocinčano željezo Kašika za smeće Kašika za smeće Kašika za smeće

Desktop pocinčano željezo Kašika za smeće Kašika za smeće Kašika za smeće

KM 2.33

Iznos

Opis
Ovaj je proizvod dobro izgrađen višenamjenski spremnik za radnu površinu na radnoj površini. Savršeno za kućnu upotrebu, poput spavaće sobe, radne sobe, dnevni boravak, blagovaonica, ured itd. Modni oblik, za smještaj trivijalnih stvari, ukrašavanjem. Napravljen od željeza, izdržljive i jednostavne za upotrebu. I može se koristiti i kao skladišni lonac ili saksija. funkcije
. - Boja : crvena
. -Materijal : pocinčano željezo
. -Simple i dekorativne, odvojite mrvice u svom životu i dajte sebi radostan život. -Pamo izgrađene od premium materijala, velikih procesa, izdržljivih za dugotrajnu upotrebu. -Profikonite za radnu površinu, stolu, kontratop u vašem domu, ured, spavaonici itd. Metalna košarica za smeće izrađena je od teške i čvrste. -Mini Desktop smeća može se jednostavna i moda koja odgovara modernoj porodici. Kompaktne veličine, neće zauzeti mnogo više prostora. -Podneva za smeće ne može zauzeti prostor, ima malu veličinu, prikladne mnoge scenarije aplikacija.
Jednostavna i dekorativna, izvucite mrvice u vašem životu i dajte sebi kantu za kantu za jačanje, pocinčano kantu za kantu, pocinčano smeće Kašika za smeće, kašika za smeće, pocinčano željezno kašika za smeće, desktop otpadne posude, metalni kanti za smeće, pocinčani nosač smeća, kanta za smeće, desktop spremnik za smeće.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji