Odjeća za pohranu Organizovanje preklopljivog odjeće Organizator Velikog kapaciteta Hlače Jean organizator Vodootporni prašine otporni na patentni patentni paket za pohranu 50l za kućne odjeće Kaputi

Odjeća za pohranu Organizovanje preklopljivog odjeće Organizator Velikog kapaciteta Hlače Jean organizator

KM 7.00

Iznos

Lista dijelova :
1 × Organizacijska torba za jorgana
Istaknite Opis :
[vodootporan i prazan] Napravljen od netkanog materijala tkanine, ova serba za prekrivanje je vodootporna i otporna na prašinu Ispranje se i nije lako izblijediti ili deformirati.
[Veliki kapacitet] Ova vreća za pohranu odjeće je veliki kapacitet 50l, koji mogu pohraniti različite veličine krpa i igračaka. Može zadržati uredno, a ne lako se srušiti.
[Veliki otvor za otvaranje] Ova organizacija za organiziranje prekrivača ima veliki otvor za otvaranje, jednostavan za uzimanje i skladištenje. Sklopivi dizajn je jednostavan za skladištenje nakon preklopljenog i neće trebati puno prostora.
[Slatko dizajn] sa zanimljivim crtanim tiskanim reaktivnim štampanjem i bojenjem, ne može se pratiti, a ne blijedi, slatka i lijepa. Nudimo bijelu i mornarsku plavu, možete odabrati koji vam se sviđa.
[široko koristi] Pogodan je za pohranu organiziranja prekrivača, pokrivača, podstavljenih jakna, dolje jakne, pantalona, ​​džempera, majica, cipela, igračaka, jastuka, ručnika i bilo čega drugog što želite organizirati .
Detaljan opis :
Naziv proizvoda : Organizacijska torba za jorgana
Glavni materijal : netkana tkanina
Veličina proizvoda : 55 × 35 × 25cm
Kapacitet : 50 L
Boja (neobavezno) : Bijela, mornarska plava
Napomene :
Može biti neznatne razlike između slike i stvarne boje robe.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji