Crystal Rhinestone a kristalni Rhinestones DIY COROBLE KRUG CLAW KRSTA KRISTALNIH RHINENONI ZA CRTNI DEKORACIJELIVER

Crystal Rhinestone a kristalni Rhinestones DIY COROBLE KRUG CLAW KRSTA KRISTALNIH RHINENONI ZA CRTNI

KM 1.00

Iznos

Kristalni rhinestone a kristalni rhinestones 50pcs 6mm DIY COROBLE KRUGE CLAW A Kristalni kristalni Rhinestones za zanatske dekoracijeliver Značajke :
1 Možete ga dodati na tkaninu, haljinu, odjeću, vreće, cipele, rukotvorine, umjetnost, glavu i više. Svaka ima kandže, pa se može dodati na odjeću ili zaglaviti ljepilom. Kvalitetan materijal i visoki polirani, svaki od kristala je blista i kristal. Količina rhinestona je dovoljna da biste koristili više puta. Variranje u boji kada se vidi u različitim svjetlima ili iz različitih uglova .
Specifikacija :
Stanje :
Materijal : čisti bakar + razredni rhinestone
Boja ruba : srebro, zlatno opcionalno
Boja kristala : bijela
Lista paketa :
50 x rhinestones
Napomena :
Molimo vas da se molimo za malo mjerenje odstupanja zbog ručnog mjerenja. Možete Dodajte ga na tkaninu, haljinu, odjeću, torbe, cipele, rukotvorine, umjetnost, glavu i još mnogo toga. Svaka ima kandže, pa se može dodati na odjeću ili zaglaviti ljepilom. Dobar kvalitetni materijal i visoki polirani, svaki od najvažnije je blista i kristal. Količina rhinestone-a je dovoljna da biste koristili više puta. Variranje u boji kada se vidi u različitim svjetlima ili iz različitih uglova.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Olympia Sportski set luka - 2,5x
  • Novo

Olympia Sportski set luka - 2,5x

KM 2.33

2 Pristupačna i pouzdana plastična luka Nabavite ga za svakog učenika u svojoj učionici 1 / 4 "Objektiv prečnik. SKU : OS13817 2,5x set luka Pristupačni i pouzdani plastični luk Nabav

8 Veliki sjajni cheer lukovi
  • Novo

8 Veliki sjajni cheer lukovi

KM 1.33

Ispitana CPSIA džumbo 8 inča sa punim bojama kose izrađene su 3 inča širine Grosgrain vrpca s držačem za konjski rep u leđima, dobar pribor za kosu za djevojčice dječje dječje re