Božićni ukrasni lukovi za Xmas Party Tree Xmas Dekor platforme

Božićni ukrasni lukovi za Xmas Party Tree Xmas Dekor platforme

KM 5.50

Iznos

Opis
Ovi božićni čin dizajnirani su za prekrasan i roman ukras na festivalu. Napravljen od premium materijal. Za praktičnu i izdržljivu upotrebu, glatka je i za višekratna. Dekoracija, poput božićnih ukrasa, viseći dekor, vjenčanje,. Rođendanska zabava i ukrasi poklona. funkcije
. - Boja : crna crvena, bijela, crvena, kaki. - Materijal : linomple. - Veličina : 15. - Napravljen od premium materijala sa finom izradom, glatka je, za višekratna i pouzdana za upotrebu. - Izvrsna i lagana, nije lako izblijediti, zadržati u dobroj formi, a ne lako se deformirati. - Zadovoljavaju sve potrebe generalne stranke ili svakodnevno. Upotreba ukrasa, savršena za viseće na božićnim drvećem, mantel itd. - Dodajte dizajner dodir da biste napravili svoj Božić. ukras vedrim i ljepšim. Takođe, možete im dati kao poklone. tvoja porodica i prijatelji. - Možete ga smjestiti u svom domu da biste povećali atmosferu.
Izrađen od premium materijala s finom izradom, glatka je, pouzdana, za višekratna i pouzdana za upotrebu. I nije lako deformirati . zadovoljavaju sve potrebe opće zabave ili svakodnevne upotrebe ukrasa, savršenog za vješanje na božićnim drvećem, mantel itd . Dodajte dizajner dodir da biste svoj božićni ukras učinili vedrijim i ljepšim.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji