Vjenčanje rođendana svilena čipka s zvona sa zvonama Streamerieds Wands Fairy Stick

Vjenčanje rođendana svilena čipka s zvona sa zvonama Streamerieds Wands Fairy Stick

KM 3.33

Iznos

Opis
Vjenčane vrpce kreativni su način za slanje mladenke i mladoženje Izvrsno je za svadbenu ceremumiju i prijem. Gostima se može prebaciti na ceremoniju. Kao izlaz mladenke i mladoženja, gosti će valirati vrpce u zraku da slave.
Karakteristike
- Boja : ljubičasta.
- materijal : vrpca.
- Veličina : 30x57x0 .
- Izvrsno za recepciju ceremonije vjenčanja, faza performansi ili sportskih sastanaka.
- vjenčani vrpci kreativni su način za slanje mladenke i mladoženje.
- s velikom kvalitetnom vrpcom i Prekrasne boje, stvorit će sve svečaniji zrak za vaše zabave za vjenčanje i apsolutno ćete imati ogromnu zabavu sa svojim gostima i prijateljima po ovom bajkom.
- za svako sretno vrijeme, prikladno za vjenčanje europskog stila, za odmor Party, topla interakcija, studentske igre, klasne aktivnosti, emisija i navijačice itd. Izvrsno za ceremoniju svadbe i prijem, scenski učinak ili sportski sastanci kreativni su način za slanje mladenke i mladoženje. Sjajne kvalitetne vrpce i lijepe boje, stvorit će sve svečaniji zrak za vaše zabave za vjenčanje i apsolutno ćete imati ogromnu zabavu sa svojim gostima i prijateljima po ovim bajkom . idealno za svako sretno, pogodno za vjenčanje europskog stila, Praznička zabava, topla interakcija, studentske igre, klasne aktivnosti, emisija i navijačice itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

PIN Gumb CATDOLL Cat Pinback
  • Novo

PIN Gumb CATDOLL Cat Pinback

KM 18.75

O proizvodu : Da li je vaša ličnost slatka kao dugme ili dovodi sarkazam u umjetničku formu, izrazi svoj jedinstveni osjećaj sebe sa grafikom i više tipki za povratak! Ova zabavna dodat