Etereauty vrpbene vrpce Trake Green Burlap konoplja Tkanina DIY Lime Party Fheestil Festival Plaid buket zanat

Etereauty vrpbene vrpce Trake Green Burlap konoplja Tkanina DIY Lime Party Fheestil Festival Plaid buket

KM 5.50

Iznos

Opis
Ovaj artikal je ukrasni festivalski poklon za omotavanje vrpca. Napravljen od lijepih materijala konoplje, izdržljiv je za omotavanje poklona, ​​a obični dizajn boja čini ih prikladnim za bilo kakve festivale i prigode. Ne može se koristiti samo za ukrašavanje zamotavanja poklona, ​​već i za zabavu. funkcije
. -Materijal : konoplja
. -Made od visokokvalitetnog i sigurnog materijala, može se koristiti duže vrijeme i neće se lako suzati. -To je obavezno za venčani cvijet i ukras poklona, ​​a oni će imati dobre dekorativne efekte. - Pažljivo je umotano u kolut, što je jednostavno i pogodno za pohranu i korištenje. - Pogodno su i praktični za upotrebu, jer se mogu lako izrezati i zamotati. -Ima dovoljno traka koji mogu ispuniti vaše poklon pakiranje i potrebe za ukrašavanjem.
1 x rola vrpce. Napravljen od visokokvalitetnog i sigurnog materijala, može se koristiti duže vrijeme i neće se lako razavati. Ovo je obavezno polaganje za vjenčani cvijet i ukras poklona, ​​a imat će dobre dekorativne efekte . Pažljivo će umotana u rolu, što je jednostavno i pogodno za čuvanje i upotrebu. Uređivanje potreba.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji