Crtani životinje Foto Album džepovi Mini vezivni album za rođendan Fotografski zapisnik za snimanje - Crna mačka

Crtani životinje Foto Album džepovi Mini vezivni album za rođendan Fotografski zapisnik za snimanje

KM 2.67

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje Shinekingom iz Joybuy Marketplacea Značajke :
Pogodno i svestran : Crtani životinje Foto album je kompaktni i Prijenosno rješenje za pohranu i organizovanje njegovih njegovih sjećanja. Sa svojim 36 džepova i mini dizajnom veziva, nudi dovoljno prostora za održavanje raznih fotografija, čineći ga idealnim za rođendansko skladištenje, putničke zapise i više.
Divan dizajn : koji sadrži mini foto foto kartice u obliku slova srca I šarmantna crtana tema, ovaj foto album nije samo funkcionalan, već i vizualno privlačan. Slatki i živahni dizajn dodaje dodir zabave i ćudljivosti, čineći ga savršenim poklonom za Božić, majčin dan ili tuš za bebe.
Izdržljiv je i zaštitni futrola za skladištenje fotografija izrađen je od Vrhunski PVC materijal, osiguravajući izdržljivost i dugovječnost. Izdubljeni dizajn karata Dodaje ukrasni element, a istovremeno štiti vaše fotografije od prašine, vlage i druge potencijalne štete.
Jednostavan za upotrebu i zamjenu : Mini photo album PVC-a nudi korisničko iskustvo sa svojim Jednostavan dizajn za upotrebu. Zamjenjive stranice omogućuju vam da jednostavno dodate ili uklanjate fotografije, osiguravajući fleksibilnost i praktičnost prilikom organiziranja svojih sjećanja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Samo-inking Custom pečat, 7 16
  • Novo

Samo-inking Custom pečat, 7 16

KM 9.99

COSCO 2000 PLUS® samoinkingurni šarm savršen za brzo, ponavljajuće žigosanje Bistra, antiklizačka baza omogućava precizno postavljanje Rukovati se infuzijom sa Microban® antimikrobna