Jastuk modna breskva jednostavna šarena posteljina drži jastučnicu bez jastuka Core pamuk a

Jastuk modna breskva jednostavna šarena posteljina drži jastučnicu bez jastuka Core pamuk a

KM 5.35

Iznos

Modna breskva Jednostavna posteljina za držanje bez jastuka - Karakteristike : Ovo modno jastučnica izrađena je od visokokvalitetne tkanine za kožu breskve, dajući mu meku, svilenkaste i udobnu teksturu
Sa jednostavnim i minimalističkim dizajnom, ovaj jastučnica dolazi u pet različitih boja, što ga čini savršenim za bilo koji stil matičnog dekora.
Jastučnica ima skriveni zatvarač sa zatvaračem, što olakšava stavljanje ili izvadi umetnik jastuka, i osigurava da jastuk čvrsto ostane unutra.
Mjereći 45cm x 45cm, ovaj jastučnica je pogodna za većinu jastuka u standardnoj veličini, a može se koristiti kao ukrasni jastuk za bacanje ili navlaka za jastuk.
Jednostavno čišćenje i održavanje, Ovaj jastučnica može biti stroja u hladnoj vodi i sušena na malim vrućini, čineći ga praktičnim i pristupačnim izborom za posteljinu pribor.
modna breskva jednostavna šarena posteljina drži jastučnicu bez jastuka : Materijal : pamuk < Br> Boja : Kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo vas da ne smetate prije naručivanja, hvala!)
Paket težina : 50g - Veličina paketa : 24x24x1cm, (molimo vas da se pošiljate 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Molimo vas da ne smetate prije naručivanja .)
Jastučići za hlađenje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Flannel posteljina set, kućni dekor
  • Novo

Flannel posteljina set, kućni dekor

KM 14.99

Tkanina od lima : Napravljeno od pamučnog flannela tkanina : izrađena od pamučnog flanela Meka i udobna, savršena za tople pragove Ima podignutu površinu koja je pahuljasta i super meka

Dugi push jastuk za mačke 35.4
  • Novo

Dugi push jastuk za mačke 35.4

KM 5.00

[Super Cutki Kitten Jastuk] Ova dugačka plišana jastuka sadrži 3 vrste emoji kao nasmijana, osmijeha i namignuća, što oponaša izraz ljudskog lica kako bi ih zagrlio osjećaj Mačja Plu