Ženska coolma elastična struka Cargo pint

Ženska coolma elastična struka Cargo pint

KM 9.29

Iznos

Pant : "Ravna pant za noge? Potpuni elastični pojas sa gumbonima za crtanje obojenih do utakmica? Trokutni prsten od obojenog do utakmica na petlji iz pojasa? Dvije džepove prednjeg nagiba s unutarnjim džepom ćelije i džepom sa zatvaračem? Jedan Welt Cargo džep? Dva džepa za povratak Welt? Bočni otvori? Inseams : Regular 305 "/ sitni 28 " napravljen sa Cool Max® tehnologijom da prevozi vlagu dalje od tela kako bi se održala hladnim i suhom. Sve sizing se odnosi samo na veličine pantnih veličina. Jedan besplatni poklon (par čarapa) koji je podložan promjenama na temelju dostupnosti. Napravljen sa Cool Max® tehnologijom da prevozi vlagu dalje od tijela kako bi vas održavao hladnim i suhom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Posljednja prodaja ljeta
  • Novo

Posljednja prodaja ljeta

KM 0.67

Muški tiskani kratki rukav Vizrez Vizrez Radni džep bluza Pregledajte provjerite grafikon veličine prije narudžbe Ako niste sigurni da veličina, pošaljite nam poruku Spol : MENCOLLAR :

Koi lite duhom pant
  • Novo

Koi lite duhom pant

KM 9.99

Performance Stretch hlače sa širokim elastičnim pojasom100% Poliester Naše ultra elegantne kostima Uređaj s dvostrukim elastičnim strukom Zoketi na prednjim džepovima za vaš prijenos