Mali duginski ponos gay pastic zastava ručne mini zastave ukrasi za zabavu zaliha za parade Rainbow Festival

Mali duginski ponos gay pastic zastava ručne mini zastave ukrasi za zabavu zaliha za parade Rainbow

KM 4.50

Iznos

Opis
Izrazan od izdržljivih poliestera i čvrstih plastičnih štapića sa vrhu koplja Dizajn mini i laganih težina omogućava im da se lako nose bilo gdje. Boja je vrlo i živopisna. Pored toga, boja je obrađena za otpor UV Fade. Ova ručna zastava su odlična za parade, zabave, ukrase za stolove ili vaša vozila. Oni su savršeni pokloni u više navrata. Svi će ih voljeti masati i pokazati svoj ponos.
funkcije
- boja : kao što je prikazano.
- materijal : poliester.
Veličina : oko 21 x 14 x 0,1cm.
- izrađen od izdržljivih poliestera i čvrstih plastičnih štapića sa vrhom koplja.
- Mini i lagani dizajn omogućava da se lako nose bilo gdje .
- boja je vrlo i živopisna. Pored toga, boja je obrađena za otpornost na UV Fade.
- Ove ručne zastave su odlične za LGBT parade, gay zabave, ukrase stola ili vaše vozilo. Oni su savršeni pokloni u više navrata.
- Topao savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, svjetline monitora, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne Predmet. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! Napravljen od izdržljivih poliesterskih i čvrstih plastičnih štapića sa vrhom koplja . Mini i lagani dizajn koji im se lako može nositi bilo gdje lako .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Snow Conus Banner Oz
  • Novo

Snow Conus Banner Oz

KM 20.00

Ovo nije jeftin bank za tkanine Tampa ispis koristi visokokvalitetni, teška dužnost, premium 13 oz prema zatvorenom / vanjskom vinilnom banjskom materijalu Svi se baneri ispisuju koriste