GERANIUM vijenac ljetna okućnica 12.5 18 Briarwood Lane

GERANIUM vijenac ljetna okućnica 12.5 18 Briarwood Lane

KM 4.93

Iznos

Mjere 12,5 "x 18" Dodajte šarene, dobrodošlicu na sezonu u vašem domu i vrtu s vrhunskom dekorativnom zastavom iz Briarwood Lanea. Naše originalno umetničko delo tiskano na poliesterskom materijalu dizajniran za vanjski ekran pruža jedinstvene dizajne koji su izdržljivi kao što su prelepe! Tekst je pravilno čitljiv sa jedne strane. Stand stalke prodaje se zasebno. Aktuelno umetničko delo iz najboljih američkih umetnika i pažljivo su izrađeni za trajanju cijele sezone.
O proizvođaču : s ponosom sa sjedištem u južnom novom dresu, Briarwood Lane je lider u dizajnu i proizvodnji vrhunskog kvaliteta i vrta Dekor od 2014. Naši sezonski proizvodi i vremenski pristupačni i vremenski otporni imaju ekskluzivnu umjetničku djelu iz najboljih američkih umjetnika i pažljivo su izrađeni za trajanje cijele sezone. Autentična izrada lane na Briarruwood. Svijetlo hrskavo prvobitno umetničko delo iz Briarwood Lane. 100% poliester za sve vreme za izuzetnu otpornost iz bljeska - 12. Jednostrani tekst; Živopisna dvostrana slika. Šiveno u rukavu sa svim standardnim štandovima za zastavu vrt (štand nije uključen).


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

G Pack: Georgia Ga State Flag
  • Novo

G Pack: Georgia Ga State Flag

KM 17.50

Gruzija EMB 220 G 4x6 Spun 2 PK Ovo je pakovanje dvije (2) identične zastave Obje zastave su vezene i napravljene od kvalitetne poliestere za vrpljenje najfiniji vez, 4 reda dvostruke igle