Sretan majčina dana cvjetna mala osvijetljena vrtna zastave vertikalno dvostrano dvorište ruže vanjski dvorište

Sretan majčina dana cvjetna mala osvijetljena vrtna zastave vertikalno dvostrano dvorište ruže vanjski

KM 4.49

Iznos

Sretan majčina dnevna vertikalna dvostrana ruža vertikalna dvostrana ruža MINI VRT (30 x 45cm).
Dvostrani : uzorak dostupan na obje strane. Gardenske zastave se štampaju preko sublimacijskih štampača, a zatim zagrijana na burlap koji može biti obješen unutar ili izlaska. Otporan je da ih lete za mnoge sezone.
Uključuje : samo vrtna zastava, stalak za zastavu (ova vrtna zastava za upotrebu sa bilo kojim standardnim štandom za zastavu Vrt). Patio, trijem ili verandu i čine šarmantne dekorativne izjave za svako dvorište, travnjak ili vrt.
nadograđene zastave i 2-rasvjeta : Naše zastave imaju LED svjetla u dvostranom dizajnu. Jedinstvena zastava napaja se baterijom gumba (nije uključena). A zastava ima načine sa 2 osvetljenja, možete promeniti svoje raznolike potrebe za ukrašavanjem vrta ovog proljeća!
Vanjski dekor : Garden za zastavu dobrodošlice savršena za svaki unos ili hodanje, palubu, vrtlog, trijem ili Veranda i čini šarmantnu dekorativnu izjavu za vaš dom. To je divan način dobrodošlih susjeda i gostiju u vašem domu!
Specifikacija :
materijal : poliester
Napomena :
Molimo vas da dopustite da se 0,5-1cm greške zbog ručnog mjerenja zbog razlika između razlika između Diper Monitori, slika ne može odražavati stvarnu boju predmeta.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zlatni na otvoreni tepih Kavka dizajna
  • Novo

Zlatni na otvoreni tepih Kavka dizajna

KM 39.92

Dobrodošli u ljeto u stilu sa našim prekrasnim, visokokvalitetnim vanjskim prostircima! Pored toga što je riječ o vremenskim dokazom i otpornim na UV, ovaj tepih također nudi vrlo meku

Mađarska - 3'x5 'poliesterska zastava
  • Novo

Mađarska - 3'x5 'poliesterska zastava

KM 3.33

Napravljen od visokokvalitetnog poliesterskog materijala, naša zastava DuraPoly ™ Mađarska mjeri 3 'x 5' i uključuje živopisne boje i tačan dizajn Zaslon je otisnut na trajnom 150 den