Okrugli papir Lantern Halloween Party Inwork Halking Halloween Party Decor

Okrugli papir Lantern Halloween Party Inwork Halking Halloween Party Decor

KM 7.00

Iznos

Opis
Ovo je vešanje fenjernog papira prikladno za ukrašavanje Halloween Partye, lako privući pažnju većine ljudi. Proslavite svoj Noć vještica, pustite svoje prijatelje, porodica i gostiju uživaju u vrijeme. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : papir
. - Veličina : 30. - Ovaj fenjer papira može se objesiti na različitim mjestima na Halloween-u kako bi dodao više svečane atmosfere. - Dolazi sa jednostavnom dizajnom strukture, nudeći vam jednostavnu instalaciju, što je zgodno i praktično. - Odličan dodatak za pripremu vašeg Halloweenparty, učinite svoj gost impresioniran i stvorite više zabave. - Možete postaviti LED svijeće i LED svjetlo unutar fenjera kako biste savršeno odgovarali drugim unutarnjim i vanjskim ukrasima. - Može se objesiti u zraku, a može postati jedinstveni krajolik koji je dobar ukrasni propor.
Lista pakiranja : 1 x papir crni fenjer za crnjenje Ovaj papir se može objesiti Različita mjesta na Halloween-u za dodavanje svečane atmosfere . Dolazi sa jednostavnom dizajnom strukture, nudeći vam jednostavnu instalaciju, što je prikladno i praktično . Odličan dodatak za pripremu vašeg Halloween zabave, učinite da se vaš gost predate i stvorite više zabave.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji