Sehao A od imam anđela u božićnim ukrasima za božićne kuglice

Sehao A od imam anđela u božićnim ukrasima za božićne kuglice

KM 0.33

Iznos


Komad imam anđela u božićnim ukrasima za božićne ukrase za božićne kuglice
Karakteristike :
Definitivno ćete ga koristiti za ukrašavanje božićne drvce, definitivno će vam donijeti snažnu božićnu atmosferu
Nadam se da vi i vaša djeca imate divan i nezaboravan Božić
Dekoraciju je savršen poklon za bilo koga Koristite ga kao bijeli slon ili gag poklon na uredu ili bilo kojoj drugoj razmeni poklona.
Može se objesiti na Božićno drvce, na prozoru, na vratima, čak i na školskim vrećicama, odjeća, sve dok želite, imamo različite specifikacije, što više kupujete, to je isplativije, kombinovnijeg spomen-anđela koji kupuje srce Dekoracija će učiniti da vaše najmilije ostave prekrasne uspomene! Jeste li tražili poseban dar za spomen sa voljenom osobom koji je preminuo? Šta kažete na luksuzne, antiknektivne ukrase koji vise na božićnom drvvu? S ponosom pružaju luksuzne komemorativne božićne ukrase pogodne za bilo koje doba godine. Naši izgubljeni voljeni uvijek će biti u našem umu, nadahnjujući, ohrabrujući i osnažiti nas. Stvorili smo originalni ukras klasičnog anđela krila sa "Moj srcem na nebu " ugravirano na nju kako bi toplo podsjetilo ovu osobu utjecaja na naš život.
Opis : Veličina : 8 × 8cm / 3,1 × 3,1 '' < BR> Materijal : Drveni paket uključen :
1pc ornament
dobit ćete : 1pc privjesak.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Tanak božićno drvce bijelo 59.1
  • Novo

Tanak božićno drvce bijelo 59.1

KM 3.33

Ovo tanko božićno stablo čini upečatljivi središnji dio božićnih ukrasa, stvarajući jedinstvenu božićnu atmosferu! Ovo božićno drvce, izrađene od PVCa, vrlo je realno u obliku i