Mini božićni vijenac DIY božićno drvce Teng obruč ukrasi mini božićni vijenac DIY božićno drvce Teng Hoop ukrasi

Mini božićni vijenac DIY božićno drvce Teng obruč ukrasi mini božićni vijenac DIY božićno drvce Teng

KM 2.33

Iznos

Mini božićni vijenac DIY Christen Treeng Hoop ukrasi mini božićni vijenac Diy ukrasi za božićne stablo, karakteristike :
Super realistično izgleda i život, ovaj mini božićni vijenac pomoći će dodati boju i prirodu vašem domu
Sav prelijepi Božić dajte svoje odmorice živahnim osjećajem.
kompaktno i jednostavno za skladištenje, ovaj božićni kucač sigurno je odličan dodatak svakom ukrasu i velikom božićnom poklonu za nekoga vrlo posebnog! Može se koristiti i u zatvorenom i van. Može se objesiti na ulaznim vratima, dnevnim boravkom, kaminom, ormarima, zidovima, prozorima, policama itd. Gdje god želite. Ako se nalazi na otvorenom, preporučuje se objesiti na natkrivenom trijemu kako bi se izbjeglo izravno sunčevo svjetlo i kišu.
Ovaj umjetni vijenac je atraktivni unutarnji i vanjski ukras, posebno za Božić. Koristite ga da biste dobili sve svečaniji i izrazite svoju ljubav prema životu. Izgleda sjajno u bilo kojem dekoru, ukrasite svečanu pad, zimsku i božićnu sezonu sa ovom prekrasnom zimskom vijencem ili pad ulaznim vratima.
Primjena : Božićni vijenac može se objesiti na božićno drvcu, postavljenom na stol ili prozore za vjenčanje, Halloween, Dan zahvalnosti, Božićna zabava itd. Zabavni pokloni za prijatelje ili porodicu. Idealno za sofe, kafiće, biblioteke, knjižare, zabave, klubove.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3 postavljena Xmas riječi ukrasi
  • Novo

3 postavljena Xmas riječi ukrasi

KM 4.74

Novi set od 3 vintage nadahnuo je božićne ukrase sa visećim žicom Veliki : 9 x 2 inčni, srednji : 4,75 x 2 inčni, mali : 4 x 2 inčni Jedan od noela, vjerujte i radost Dizajnirao umjet

Božićne uštede
  • Novo

Božićne uštede

KM 9.47

24pcs Božićna stabla ukras privjesak za zabavu Oprema stablo visi plastične kuglice : modni dizajn, novo ,! Božićno drhtavi sjaj Baubles Balls ukrasi ukrasa pogodna za ukrašavanje u ho