Wisremt Metal Bell Božićni ukrasi - kovano željezo Jingle zvona Privjesni božićni drvci viseći božićni ukras

Wisremt Metal Bell Božićni ukrasi - kovano željezo Jingle zvona Privjesni božićni drvci viseći božićni

KM 7.00

Iznos

Opis :
Premium ukras, izrađen od premium materijala, odlične izrade, otporne na habanje. Idealno viseće zvona na zidu, vrata, prozora kao i ukrasi za božićne drvve. Lijepi ukrasi za dom, ured, kafić, restoran i svugdje da bi svako mjesto učinilo jedinstvenim i lijepim. Izvrsno za božićne ukrase. Izvrsni poklon djeci, prijateljima i porodici za rođendan, vjenčanje, kućanstvo itd. Da ukrasite božićno drvce ovog prekrasnog ukrasa i dodajte više svečane atmosfere i zabave. Specifikacije :
. Materijal : željezo
. Tip : Božićno zvono
. Prečnik : 6,3cm
. Dužina : 6,3cm
. Prigodno : Božić
. Težina : 0,04kg
. Mjesto porijekla : Kina
. Paket uključen :
. 1x Božićno zvono
. Napomena :
.Postavite se 1-3 mm razlikuje se zbog ručnog mjerenja. DUE za različit prikaz i različito svjetlo, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala na razumijevanju. Napravljen od željeza, izdržljivog željeznog materijala, nije lako probiti na komade, dovoljno teško korištenje. Set ukrasa božićnog stabla uključuje 1or 5 zvona iste boje, a svaka sa visećim vrpcom, lagano protrese zvono, čineći Hrskavi i ugodan zvuk, Jingle zvuči kao mali tok tekućine vode, što može učiniti da se ljudi osjećaju mirno, prekrasan pribor za dodavanje svečane atmosfere na festival .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jastuk od kvadratnog bacanja, 18
  • Novo

Jastuk od kvadratnog bacanja, 18

KM 8.99

Golden Doodle Golden Doodle Pas Backing Jastuk sa opcijskim umetnikom Spoon Flower DD neku sreću u vaš dom polaganjem svijetlih boja i veselih dizajna sa jastucima za bacanje kašika! Savr