Vodovodne ploče za pokrov vodovodne poklopce ploče okrugla ptičara za oblaganje ptičara za zamjenu ploče

Vodovodne ploče za pokrov vodovodne poklopce ploče okrugla ptičara za oblaganje ptičara za zamjenu ploče

KM 17.50

Iznos

Opis
Tražite li profesionalni, a opet pristupačan pnus za escutcheon? Jeste li u potrazi za čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naša ploča za escutcheon mora ispuniti vaše potrebe. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - Veličina : 5,70x5,70x1. Promjer otvora : oko 2,04cm
. - Napravljen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, nije lako hrđati i izdržljivo. - Izdržljiv gumeni odstojnik u sredini osigurava savršeno uklapanje, omogućujući vam da ga udobno koristite dugim vremenskim periodima. - za pokrivanje i brtvljenje važnih promjera ili cijevi mogu pokriti nedostatke, rupe i oštećenja u zidovima. - Samo izvadite glavu za tuširanje i pomaknite novu prirubnicu na zid, mala brtva pričvršćena na njemu se drži u cijevi i izlazi vodu. Nije potreban alat, instalacija u minutima. - Pogodno za grijanje, vodovodne cijevi, radijatore, ugaone ventile, slavine, razne cijevi itd. Izvrsno za pokrivanje praznina, rupa i oštećenja u zidovima.
Izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, nije lako hrđati i izdržljivo. Tuš prirubnica Ploča za ptice WC delovi. Izdržljiv gumeni odstojnik u sredini osigurava savršeno uklapanje, omogućavajući vam da ga udobno koristite dugim vremenskim periodima .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji