Zmajna krila oblače krilo cosplay rekviziti performanse

Zmajna krila oblače krilo cosplay rekviziti performanse

KM 5.14

Iznos

Opis Želite li vas ukrasiti baš kao zmaj u pozornici? Ovaj set kostime kostime Cosplay performanse dovoljan je da udovolji svim vašim potrebama Lijep poklon za rođendansku zabavu, oblačenje, vanjski festival, tematsku stranku i maskarsku Cosplay.Feature - materijal : PU pjena. - Veličina : oko 60 x 45 cm (krilo) .- Izdržljivo korištenje .- S finom izradom i precizno rezanje, ovaj kostim performansi je životni. - Takođe je skup kreativnih rekvizita za fotografije koji mogu učiniti vašu sliku zabavnijom i atraktivnom. - Veliki rođendanski poklon za djecu i tinejdžere .- odijelo za Kostim Party, odmor, Halloween Stranke, Masquerade, Mardi Gras, Cosplay, postat ćete izvanredan i atraktivan. Tvrtak : Poštovani kupci, rezidenciju, ručno mjerenje itd. Moglit će biti neznatne razlike u Boja i veličine između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! 【Jednostavan za nošenje】 Kostim za Noć vještica dizajnirana je s elastičnim remen na rame, jednostavan za nošenje . 【Veličina grafikona】 Odgovara djeci 8 godina i gore, tinejdžeri, odrasli, uniseks. Za Halloween, maskade, kostime, festival piva, zamišljena haljina, karneval, božić, uskrs ili bilo koje druge stranke. Vrlo cool i živopisan, takođe sjajan poklon za prijatelje i anime ljubitelje . 【Atraktivni kostim】 Možete pokupiti više atrakcije nego ikad dok nosite ovaj kostim za zmajeve dinosaura, što samo izgleda nevjerovatno! I bit ćete impresionirani bilo tko .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Deluxe sirena za odrasle - X-mali
  • Novo

Deluxe sirena za odrasle - X-mali

KM 21.50

Deluxe sirena kostim za odrasle XShotelhour Deluxe Womens Mermaid kostim uključuje prešunjujuća haljina sa detaljima seksuara i kopče za kosu školjke Pametan dizajn omogućuje vam da i

Ženski kostim morske sirene
  • Novo

Ženski kostim morske sirene

KM 1.67

Kostim morske sirene za žene r Jeste li spremni ustati i vladati okeanom? Da, to smo mislili Uvek smo znali da je imaš u tebi! Možda ste oduvek mislili da? Postanite? Podmornica, trebate?