Široke češljem za kosu za kosu Profesionalni frizerski češalj Anti-statički češalj BRBER dodaci crna

Široke češljem za kosu za kosu Profesionalni frizerski češalj Anti-statički češalj BRBER dodaci crna

KM 5.29

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje slučajnošću od Joybuy Marketplace
. Jeste li umorni da dugo provodite u kupaonici koja vuče ili vuče svoje ili svoje kćeri kose? Ovaj češalj može se koristiti za deogle vlažnu ili suhu kosu i također je odličan za svakodnevni stil. Pomoći će poboljšati zdravlje vaše kose!
. funkcije
. - Materijal : plastika. - Veličina : oko 18,5x4,5x1cm. - Napravljeno od materijala, izdržljivog za upotrebu. - Lagana odijela za salon i kućnu upotrebu. - Prikladno vam je da napravite frizuru. - Lako se zatamni vlažna kosa bez povlačenja ili lomljenja kose. - Može se koristiti na svim vrstama kose dugim ili kratkim, kovrčavim ili ravnim, takođe sigurno za upotrebu sa ekstenzijama kose. Napravljen od materijala, izdržljiv za upotrebu. | Lagana odijela za salon i kućnu upotrebu. | Prikladno vam je da napravite frizuru. | Lako otkupa mokra kosu bez povlačenja ili lomljenja kose. | Može se koristiti na svim vrstama kose dugim ili kratkim, kovrčavim ili ravnim, takođe sigurno za upotrebu sa ekstenzijama kose.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Clatchblade Plus
  • Novo

Clatchblade Plus

KM 2.33

ElectroHarmonix prekidač plprekidač + nudi pogodno rješenje za preklopne potrebe igrača Unesite svoj signal da biste ili izlazili A ili B ili ga pošaljete na oba odjednom...