Industrijski polica za knjige i knjige, ljestvica ropa s metalnim okvirom za dnevni boravak, kućni ured, rustikaka

Industrijski polica za knjige i knjige, ljestvica ropa s metalnim okvirom za dnevni boravak, kućni ured,

KM 3.33

Iznos

Opis proizvoda Jednostavan život pruža veća rješenja za izgled vaše sobe, ostavu predmeta i mješavinu namještaja lako se podudaraju sa drugim namještajem 5-ravne industrijske police - dimenzija u 13. I svaka polica ima zbunjenost da prestane da padne stvari. Vaši voljeni predmeti su dobro zaštićeni neće lako pasti. Čvrsta konstrukcija - orterica iz obrezivanja debelog MDF ploče u kombinaciji sa čvrstim metalnim okvirom koji garantuje izdržljivost, kapacitet težine svake police je do 50 funti. Industrijska polica ima snažnu stabilnost i može savršeno zaštititi vaše predmete. Višenamjenske police za pohranu - Jedinica za police je visoko na uslužnom programu, možete ga staviti u dnevnu sobu, ured, kuhinju, spavaću sobu, vrtiću ili dječju sobu za organizovanje ili prikazivanje bilo čega željene. Brza instalacija, kupujte s povjerenjem - Svaki komad je označen i svi hardver, alati zajedno sa jasnim uputama dolaze.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Algirdas TV stalak za televizore do 70
  • Novo

Algirdas TV stalak za televizore do 70

KM 2.67

Na prvi pogled Kapacitet težine (LBS) : 80 lb Dizajnirano drvo Ukupna dimenzija Ormarići su uključeni Broj ormara : 2 Tegovi i dimenzije Maksimalna veličina televizora Smještaj : 70 "

Holland tabela za visinu brojača
  • Novo

Holland tabela za visinu brojača

KM 1.67

Opremate svoju kuhinju ili blagovaonicu sa Holandom 36 214 Counter visine pab za stol za ugodan i povremeni odlazak iz norme Ovaj okrugli stolni stolvisina pab je odlično mjesto za jelo na