80 TV postolje, tablica medijske konzole sa LED u boji i ormarići za skladištenje

80 TV postolje, tablica medijske konzole sa LED u boji i ormarići za skladištenje

KM 70.00

Iznos

Dragi kupci, ako se osjećate vrlo zadovoljnim ovim proizvodom, možete ostaviti svoje dragocjene komentare na naše proizvode Vaši komentari su nam vrlo važni. Hvala vam što ste se bavili izgradnjom marke, koristimo visokokvalitetni materijal da bismo bili sigurni da su i naši proizvodi u visokoj kvaliteti. Imamo mnogo vrsta boja i stilova, što god želite, možete pronaći sve što možete pronaći svi. Visoka kvaliteta i razumna rebra, ako želite kupiti ugodno, naša trgovina je uvijek vaš najbolji izbor . [Modni bijeli dizajn] : Moderan bijeli dizajn u kombinaciji s ovom plutajućom televizijom donosi vam elegantnu atmosferu, koja lako može upotpuniti bilo koji stil sobe ili namještaja. Spojen sa kontroličnom LED-om u 20 boja, dodat će dodir elegancije i vitalnosti u vašu spavaću sobu, dnevni boravak, medijsku sobu i ured . [Višenamjenski pohranjivanje] : Sa velikim prostorom za odlaganje, ovaj zidni TV štand je vrlo pogodan za skladištenje TV komponenti, pribora za igre, knjige i ukrase. Možete staviti i dnevne ukrase u sobi na TV kabinet . [Upravljanje žicom i ušteda prostora] : kablovske rupe sakriju neuredan kablove, držeći svoje stvari uredno organizirane. Zidni dizajn ne zauzima mnogo prostora i ne može osloboditi vrijedan prostor na površini . [izdržljiv i stabilan] : Ova plutajuća TV polica koristi deblji materijal koji ima jači kapacitet ležaja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Stanite za televizore do 65
  • Novo

Stanite za televizore do 65

KM 69.00

Na prvi pogled Upravljanje kablom Podesive police Dužina garancije : 1 godina Dizajnirano drvo Kapacitet težine : 90 lb Od davanja omiljene emisije za hosting velike igre, televizori su ob

Algirdas TV stalak za televizore do 70
  • Novo

Algirdas TV stalak za televizore do 70

KM 2.67

Na prvi pogled Kapacitet težine (LBS) : 80 lb Dizajnirano drvo Ukupna dimenzija Ormarići su uključeni Broj ormara : 2 Tegovi i dimenzije Maksimalna veličina televizora Smještaj : 70 ".