Giligiliso Muške vježbe Kratke hlače modne muškarče pamučne posteljine pantalone gumbi za spajanje pojačanih džepova kratke hlače

Giligiliso Muške vježbe Kratke hlače modne muškarče pamučne posteljine pantalone gumbi za spajanje pojačanih

KM 0.33

Iznos

Modni muškarci pamučne posteljine casual pantalone traće pojave kratkog pantalona : 1 Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivog za vašu svakodnevnu nosivost.great za sport, napolju, siguran sam da će vam se svidjelo! 5.it će imati par pantalona za sportove na otvorenom .Sezona : zima / jesengender : lonoccasion : vanjski, ležerni, daileymality : poliester , Dužina : Dugim rukavima : Solidstyle : FASSEFIT : Odgovara Ture do Sizethyness : Standardhow za pranje : Ručno pranje hladno, viseći se : 1pc Muške hlače Giligiliso i brzo sušenje tkanina pomaže da se tkanina za brzo sušenje pomaže Vlaga i suh brzo vas držite. 【Zaštita od sunca i vodostaj】 Kratke hlače pružaju izvrsnu zaštitu od UV zraka. Liječenje vodovoda pomaže da se kratke hlače suve i poboljšavaju udobnost sportova na otvorenom ljeti . 【Lagana i prozračna】 Ležerne hlače su lagane. Prozračna, rastezljiva tkanina Wicks Wicks udaljenost da se osuši i slobodno krećete. Vanjske kratke hlače】 Idealno za ljetnu obilazak, aktivnosti na otvorenom i sportove. To su i svakodnevne i casual pantalone.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Algirdas TV stalak za televizore do 70
  • Novo

Algirdas TV stalak za televizore do 70

KM 2.67

Na prvi pogled Kapacitet težine (LBS) : 80 lb Dizajnirano drvo Ukupna dimenzija Ormarići su uključeni Broj ormara : 2 Tegovi i dimenzije Maksimalna veličina televizora Smještaj : 70 ".