Zaključavanje ladica za instalaciju, autorizirani brava na daljinu pametna ormara, nosač ormarića Noćni stisnica za knjige

Zaključavanje ladica za instalaciju, autorizirani brava na daljinu pametna ormara, nosač ormarića Noćni

KM 2.67

Iznos

Zaključavanje ladice za instalaciju, autorizirani brava na daljinu, filing ormar za ormar za knjige
Specifikacija :
Stanje : TIP artikla : Smart aplikacija Prekidač
Boja : Bijela - Proizvod Materijal : ABS + PC - Način povezivanja :
Brzina otključavanja : 1-3s - Otključavanje Udaljenost : Manje ili jednako 10m / 32,8ft - Power Način napajanja : 2 x AAA baterije nisu uključene u radnu temperaturu : -40-85 stepeni Celzijus lista paketa :
1 x kabinet za aplikaciju Zaključavanje 1 x lock ulov 1 x sela za odvajanje 1 x instrukcije 4 x ljepljive naljepnice > 7 x instalacijski vijak 1 x ljepilo Napomena :
Imajte na umu da je novi tip i stari tip Ovaj proizvod će biti poslan nasumično i osigurati da nećete smetnuti prije nego što naručite Tipka za zamjenu telefona, jedan klik za otvaranje. Nakon veženja računa, nikad ne brinite o gubitničkim ključevima. Može se lako otvoriti putem veze. Može se savršeno uklopiti u ordinaciju, na noćnom ormaru ili u kabinetu za podnošenje . Podržava ugradnju, a može se ugraditi unutar ormara, čineći vaš ormar prekrasan i sigurniji . Ova pametna brava je sigurna i besplatna za autorizaciju tipki, za poboljšanje radne efikasnosti.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Parikh ljestvica sa Hutch-om
  • Novo

Parikh ljestvica sa Hutch-om

KM 3.33

Na prvi pogled Upravljanje kablom Rasporedni završetak Stol s policom za police može mitivati ​​bilo koji zid u vašem domu! Dodana industrijska organizacija nikada nije bila tako dobr