Laptop stol prijenosni radnik za uredski dom

Laptop stol prijenosni radnik za uredski dom

KM 32.00

Iznos

Laptop stol prijenosni radnik za uredski dom
Specifikacija :
Opis :
Odvojivi laptop stol izrađen je od visokokvalitetnog MDF-a i mentalnog materijal koji osigurava njegovu stabilnost i izdržljivost Dizajn kotača s remenom, jednostavan za prelazak bilo gdje po želji.
Karakteristike : Materijal za notebook računar : materijal ploče izrađen je od visokokvalitetnog MDF-a, ako postoji prašina, vodene vode, trebate samo nježno samo trebate samo Obrišite ga čistom; Materijali okvira su teški metalni presvučeni u prahu koji osigurava stabilnost i izdržljivost. 62-88 cm visina stopala i uklapa u većinu kreveta može se koristiti i kao krajnji sto, računar, noćni ormarić, stalak za skladištenje i može biti sam. Dizajn kotača s remenicama, jednostavan za prelazak na bilo gdje kao što želite. Strukturalni dizajn posebnog tipa : Čvrsta struktura, ne zauzima svako mjesto, možete se preseliti u krevet, kauč da vam donese ugodno životno iskustvo.
Specifikacija : Stanje :
Materijal : visokokvalitetni MDF + nosač od ugljičnog čelika
Boja : Bijela / ružičasta Opcional
Visina : 62-88cm
Veličina : AS slika Prikazano :
Paket uključen :
1 x prenosni laptop stol
Napomena :
1. Veličina za ručno mjerenje, može postojati 1 do 2 cm greške, pripada normalnoj.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Komplet od čeličnog ormara za čaša
  • Novo

Komplet od čeličnog ormara za čaša

KM 1.00

Tennsco čelični poklopac za vrata staklo Clear Kupnja ovaj komplet za prašinu za zaštitu sadržaja vaše knjižare od prašine i neželjenog pristupa za 2 "visoke izvršne knjige za 2"

DSSENG Computer Desk 8514B
  • Novo

DSSENG Computer Desk 8514B

KM 3.00

UVOD : Stavljanje računarskog stola u prostoriju za prostraniju sobu! Zvuk neverovatno? Pogledajte ovaj integrirani ratni stolni rad melamine sa ladicama! To je u tako osjetljivom dizajnu s

Peterborough moderna kontra stolica
  • Novo

Peterborough moderna kontra stolica

KM 110.00

Peterborough moderno 26inčni brojač stolica (set od 2) Ove brojače stolice imaju jednostavne, elegantne linije koje nadopunjuju bilo koji dekor Stavite ih u svoju kuhinju ili bilo gdje, m