Annaleese lay Top prekrivač za prekrivač, otporan na ogrebotine, ukupno: 19.88 H 18.5 W 18.5 D

Annaleese lay Top prekrivač za prekrivač, otporan na ogrebotine, ukupno: 19.88 H 18.5 W 18.5 D

KM 20.00

Iznos

Na prvi pogled Vanjska upotreba. Otporan na ogrebotine. Dužina garancije : 1 godina. Ovaj okrugli krajnji stol s uklonjivim ladicom je lagan, tako da ga možete postaviti u zatvorenom ili na otvorenom. To je savršeni ukras za dnevni boravak ili spavaću sobu. Možete ga koristiti kao ukrasnu tablicu pored sofe i možete postaviti TV pokloni, pića, knjige itd . Ukupna dimenzija. Izdržljiv materijal : krajnji stol izgrađen je s anti-hrđem, vodootpornim, čvrstim metalnim i praškastim premazom, četiri noge su zavarene šipkama u obliku x na vrhu i bazi kako bi se osigurala stabilnost . Uklonjiva ladica : Može se koristiti kao ladica za posluživanje i lako se pohranjena sa strukturom na prednjoj i stražnjoj strani. Naš okrugli krajnji stol sporto uvijen za izbjegavanje potencijalnih nesreća prilikom kretanja okoline . Multi- Upotreba : Mali okrugli bočni tablica, kauč na kauču, nosač nosača, tablica za užinu, metal, anti-rusty, vanjsko i unutrašnja upotreba za stavljanje manjih stvari . sa osjetljivim i malim otiskom, lako možete Pomičite krajnji stol na bilo gdje. Protukliznuta prostirka na svakoj nozi zaštitit će vaš pod od ogrebotina. Izdržljiv materijal : Krajnji tablica je izgrađena sa anti-hrđem, vodootpornim, čvrstim metalnim i praškastim premazom, četiri noge su zavaren šipkama u obliku x na vrhu i bazi kako bi se osigurala stabilnost .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Electronn WC003-kava stol-bijela + ro
  • Novo

Electronn WC003-kava stol-bijela + ro

KM 47.49

WC003skladišni stolbijeli Materijal : umjetno drvo (MDF) Gotovo veličina : 44.69 "Neto težina : 49 Veličina paketa : 50.06 " Bruto težina : 60,72 lbs Maksimalna težina : 100 lbs Electr

Komplet od čeličnog ormara za čaša
  • Novo

Komplet od čeličnog ormara za čaša

KM 1.00

Tennsco čelični poklopac za vrata staklo Clear Kupnja ovaj komplet za prašinu za zaštitu sadržaja vaše knjižare od prašine i neželjenog pristupa za 2 "visoke izvršne knjige za 2"