39 Moderna kauč na kauč za stol konzole za dnevni boravak sa ladicama, ormarom i policom crna

39 Moderna kauč na kauč za stol konzole za dnevni boravak sa ladicama, ormarom i policom crna

KM 125.00

Iznos

Opis Effoussellessly Popunite taj prazan prostor u svom domu ovom tablicom konzole, dizajniran da odgovara svim vašim potrebama i još mnogo toga Izrađen klasičnim vintage izgledom, ova tablica dolazi sa četiri ladice i klasičnom ormaru za jedan vrata koji sadrži dvoslojnu pohranu koja je otvorena za otkrivanje prostrane unutrašnjosti, savršenog za odsječavanje vaših potrepština i držeći ih iz vida, dok ih drže iz vida, a prostrano dno Polica je savršeno mjesto za košare, cipele i još mnogo toga. Izrađen od gustih bagrem i mdf drvenih ploča i naglašeni kvalitetnim kružnim ručkama, ovaj komad se proizvodi za kvalitetu i odiše vrhunskom privlačnošću koja će vam ostaviti goste razgovarati. Jedna prostrana polica, ormarić za jedan vrata Sadrži dvoslojnu pohranu i unutarnju policu mogu se podesiti na tri različite visine za zadovoljavanje vaših potreba. Ljubite za akcentne ladice će imati puno prostora za pohranu svojih stvari i izbjeći da se nered nakuplja na stolu konzole. [Moderni vintage dizajn] - Aspekti moderne i vintage okupljaju se kako bi se stvorio ovaj jedinstveni komad, nadahnuo je seoska kuća nadahnuti drveni okvir na vanjskim ladicama sa kontrastom od željeznih ručica za pojačanu žalbu. [Debele ploče od bagrema i MDF drva su stručno izrađeni Za kvalitetnu izgradnju sa čvrstim baznim nogama.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Minka Aire Swearrod - In. ID
  • Novo

Minka Aire Swearrod - In. ID

KM 2.67

Minka AireMATERDR536SWHMaterijal : čelik, boja : Shell White, mokra lokacija : suho ocijenjeni, Desc : Standard Forrod za ventilatore Minka Airea Proizvodnja završetka : Minka Aire fanovi.

110 elegantni set sive sofe
  • Novo

110 elegantni set sive sofe

KM 85.00

Osigurajte svoju dnevnu sobu sa modernim izgledom i osjetite, ali s izvanrednim praktičnošću kao dodatnim bonusom s ovim vješto izrađenim postavljenim naslovnicama Ovaj set kauča uklju