Etereauty PVC Ljeto plivanje napuhavanje plovka na naduvavanju plaža Igrački sladoled oblika bazena plutaju plivanje cijevi vodene igračke za žene djevojke (ružičaste)

Etereauty PVC Ljeto plivanje napuhavanje plovka na naduvavanju plaža Igrački sladoled oblika bazena

KM 4.09

Iznos

Opis
r Igračka s bazenom sladoleda je udobna i meka. Pripremite se za zabavu na suncu i na vodi s tim šarmantnim igračkama na naduvavajućem bazenu. Vi i vaši prijatelji izgledat ćete sjajno letjeti plutajući na ovom igračku na napuhavanje bazena plutaju na suncu. Pogodno za bazen, plažu itd. funkcije
r. - Boja : ružičasta. - Materijal : PVC. - Veličina : 90x45x45 cm. - Napravljen od teških, izdržljivih PVC materijala. Udobno i elegantno. - Vi i vaši prijatelji izgledat ćete sjajno lebdjeti po ovom igračku na napuhavanje bazena plutaju na suncu. - Kreativni bazen u obliku sladoleda u obliku napuhavanja, život i dajte vam osećaj svježine. - Dobro drži zrak, lako se naduvavaju, ispuštaju i skladištiti. - Pogodno za bazen, plažu itd. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! 1 x Igračka na napuhavanje bazena. Napravljen od teške, izdržljive PVC materijale. Udobno i stilski. naduvavanje, ispuštajte i čuvajte . Pogodno za bazen, plažu itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji