Parovi sublimacija naušnica praznina za prijenos toplote Naušnice za DIY CRAFT

Parovi sublimacija naušnica praznina za prijenos toplote Naušnice za DIY CRAFT

KM 3.33

Iznos

Opis
Ovo je pakovanje nedovršene sublimacijske naušnice, dovoljno količine za vas da napravite vlastite minđuše. Nema burske i glatke, lagane težine i kompaktne veličine, neće donijeti teret na uši. Možete sami uraditi ili ispisati uzorak na površini ovih minđuša uz sublimacijsku tehnologiju, to je iznenađujući poklon vašoj porodici, prijateljima i kolegama. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano. -Materijal : MDF. -Size : O 7. - Potpuni komplet za sublimaciju naušnice pogodan je za diy smislene poklone vašoj porodici, ljubavnicima ili prijateljima. - Odabir uzorka koji vam se sviđa, putem mašine za prijenos topline možete dobiti savršen uzorak ispisa. - Pogodno za izradu nakita, izrada ukrasa, naučnike i druge DIY ručno rađene zanatski projekte. - prazne minđuše izrađene su od kvalitetnog materijala, koji se mogu napraviti u minđuše i privjeske za zanatske amatere, možete uživati ​​u radosti za rukovanje rukotvorinama. - Imaju lijepu teksturu i snagu, laganu i šik, što neće opteretiti uši, lijep oblik koji će vaš ukras učiniti tako atraktivnim.
Potpuno naklonjeno za pletenje je pogodno za DIY Značajni pokloni vašoj porodici, ljubavnicima ili prijateljima . Odabir obrasca koji volite, kroz stroj za prijenos topline možete dobiti savršen uzorak za ispis.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji