Ženska daisy Butterfly beskonačni kristal kristal za klizanje

Ženska daisy Butterfly beskonačni kristal kristal za klizanje

KM 5.30

Iznos

Američki prodavač, brz brod! Vrhunski materijal : Naša narukvica za gležanj izrađena je od legure okoliša i sjajnog remena, to je hipoalergeni, bez nikla i bez olova. ANKLET je pozlaćen srebrnim, dobrom čineći je zadržati zadržavanje boje, ne blijedi, hrđu, mrlju, koru ili tuk zelene boje. Zdravo je za kožu i prirodu, izdržljivi i sigurni proizvod donose vam bolje nošenje iskustva . Podesivi anketi : Možete koristiti kopča za jastog za podešavanje dužine na narukvice gležnja prema sebi, fleksibilan i obziran dizajn prikladan je za podešavanje, odijelo za većinu žena i djevojčica . Modni i simpatični dizajn : Naši glezli savršeno se podudaraju sa vašom raznim odjećom. Može se nositi sami ili upareni s drugim nakitom za hladan izgled. Oni su takođe dobar izbor za odmor, plažu, kupovinu, putovanja ili zabave itd . Idealan izbor poklona : Ovaj anket je lijep poklon pruža vam izvrsnu ideju poklona za rođendan, godišnjicu, praznike, zaljubljene, maturu, božićnu danu za svoj ljubavnik, djevojku, suprugu, majku, kćer i prijatelja. Pokloni im da izrazite duboku ljubav prema čiji ste voljeli . Paket uključuje : 1 x gletnju. Američka ženska daisy Butterfly beskonačni kristalni klistal za kristal za kristal na brodu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

14k zlatni ravni komforni prsten
  • Novo

14k zlatni ravni komforni prsten

KM 286.43

Ovaj atraktivni finojewelers 14 K zlatni 6,0mm ravni pogonski prsten, dostupan u 14 kt bijelo zlato i 14 kt žuto zlato Ovaj dizajn mjeri 6,00 širine Garancija : Ovaj predmet je pokriven..

Ogrlica od male margau
  • Novo

Ogrlica od male margau

KM 82.65

Mala ogrlica margaux izrađena je od našeg lanca vezanog lanca pričvršćena s prilagođenom kopčom za povezivanje Ogrlica je savršen samostalan komad ili se brine da bi se izjavu upario