Gyouwnll srebrni početni slovo Privjesak Privjesak ANKLET PUNK hip hop gletnje Veza Ogrlica na narukvicu na narukvicu srebra za žene za žene napunjene lancem

Gyouwnll srebrni početni slovo Privjesak Privjesak ANKLET PUNK hip hop gletnje Veza Ogrlica na narukvicu

KM 7.50

Iznos

Srebrni početni slovo Privjesak šarm glet pank hip hop gletnje veza ogrlica na narukvicu na narukvicu srebra za žene za žene napunjene lancem Rhinestones - Karakteristike : Ovo je samo privjesak za pismo Kubanski lanac možete ući u istu vezu da biste otišli ili možete samo odvesti privjesak da biste otišli sa ostalim akletima, narukvicom i ogrlicama.
Privjesak za slovo prekriven je prekrivenim Rhinestonesom. Privjesak za slovo je dužine približno 2,2 inča. Možete vidjeti detalje sa slika.
Privjesak srebrnog slova izrađen je od sjajnog rhinestone i legura. Privjesak je jak, izdržljiv. Početni privjesak za žene je jednostavan i nježan, savršen za svakodnevno habanje, najbolji izbor za nakit na plaži ljeti. Takođe je prekrasan poklon za žene i djevojke na rođendan, zabavi i tako dalje.
Ovo 26 početno može predstavljati vaše ime, ali može predstavljati i vaš ljubavnik, porodicu, školu. ANKLET je i dalje vrhunska kolokcija odjeće.
Količina : 1 kom : Materijal : Legura - Sezona : Proljeće Ljeto Jesen Zima
Spol : FAMALE, MUŠKA : > Pogodno : Svakodnevno, Ležerne prilike, Tip : Početni privjesak za slovo Stanje : Potpuno novi
Dekorativne sirovine. Materijali za nakit.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji