Gyouwnll Boho Minđuše Metalne naušnice Šuplje naušnice Vintage Minđuše Boho minđuše postavljaju dame djevojke

Gyouwnll Boho Minđuše Metalne naušnice Šuplje naušnice Vintage Minđuše Boho minđuše postavljaju dame

KM 3.33

Iznos

Boho minđuše Metalne naušnice Šuplje naušnice Boho Minđušene naušnice Set Dame Girls
Karakteristike : Materijal : Svaka naušnica je ručno izrađena i odlazi, možete ih pohraniti i pohraniti, možete ih pohraniti i u kutiju, Neće preuzeti mnogo prostora
Višestruki dizajni : Set sadrži 4 različita dizajna, svaki dizajn ima šarenu brončanu pozadinu i boho, geometrijski obrasci učiniće vas oduševljenjem, ugodno za nošenje. Ono što ćete dobiti : 4 para minđuša Boho u 4 različita dizajna za dijeljenje sa svojim prijateljima, lako se podudaraju sa vašim svakodnevnim habanjem, natjerajte da izgledate zapanjujuće i odgovaraju vašim potrebama. Svestrana upotreba : vintage minđuše mogu se koristiti za rođendanske zabave, plaže, datume, venčanja itd. Kako biste se istakli, ili kao poklone za svoju djevojku, mamu ili sve što želite dijeliti.
Minđuša je čvrsta i lagana, što vam daje drugačiji osjećaj, pomažući vam da privučete pažnju drugih, a možete ih i dugo nositi u svom svakodnevnom životu.
Materijal : Svaka naušnica je ručno izrađena i izrađena je od metala, jednostavna za stavljanje i skidanje, možete ih pohraniti i u okvir, neće preuzeti mnogo prostora.
Set sadrži 4 Različiti dizajni, svaki dizajn ima šarenu brončanu pozadinu i boho, geometrijski obrasci učiniće vas oduševljenim, ne brinite o lako izblijeljenju, ugodno za nošenje : Vintage minđuše mogu se koristiti za rođendane, plaže, datume , vjenčanja itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Akril Lizanje me Logo zvona trbuha
  • Novo

Akril Lizanje me Logo zvona trbuha

KM 1.67

Akril "lizanje mepka za trbuh pupkani pupka Tis je cool akril " lizati me logotip trbuh dugmad sa hirurškim čeličnim osovinom sa 506l kirurškim čeličnim osovinom Vrhunski perlisti su c