Hemoton set Fortune CAT oblik zvona za kućne ljubimce zvona

Hemoton set Fortune CAT oblik zvona za kućne ljubimce zvona

KM 5.45

Iznos

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje Mannistore s Joybuy Marketplace
. Ovo je skup malih zvona, koji su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih i mogu se koristiti duže vrijeme. Oblikovan u mačke sreće, ta su zvona lijepa i karakteristična. Jednostavan privjesak sa visećim prstenom za ruksake, odjeću, ključni lanci, narukvice itd. Možete raditi neki nakit za prijatelje i porodicu. funkcije
. -Kolor : Crvena, crna, zlatna. -Materijal : bakar. -Size : O 2,00x2,00x1,00cm / 0. - Kompaktna zvona su jednostavna i čuva, izdržljiva i za višekratna. - Napravljen od visokokvalitetnih, sigurnih, izdržljivih materijala, lako se nositi. - Jednostavan privjesak s visećim prstenom za ruksake, odjeću, lanci ključa, narukvice itd. - Oblikovan u mačke sreće, ta su zvona lijepa i karakteristična. - Podijelite sa prijateljima i porodicom jer su lijepi zvona u mačji oblika.
Kompaktna zvona su jednostavna i čuva, izdržljiva i za višekratna. | Izrađen od visokokvalitetnih, sigurnih, izdržljivih materijala, lako se nositi. | Jednostavan privjesak sa visećim prstenom za ruksake, odjeću, ključni lanci, narukvice itd. | Oblikovan u mačke bogatstva, ta su zvona lijepa i karakteristična. | Podijelite sa svojim prijateljima i porodicom jer su lijepi zvona u mačji.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji