Vuna osjetila pčelinji zanatski pribor za ukrašavanje za kostim za odjeću

Vuna osjetila pčelinji zanatski pribor za ukrašavanje za kostim za odjeću

KM 18.00

Iznos

Opis
r Pažljivo izrađen od vunenog filcanog materijala, prilagođenih kože, djece prilagođene djeci, vrlo teksturu i taktilnosti, ugodno za shvaćanje, pogodno za vas i iglom i diy svojim omiljenim zanatima. Jednostavan za održavanje i rukovanje, podrška za ljepilo ili udaranje sa velikim rupama, samo uživajte u procesu izrade zanata!
r. funkcije
r. -Kolor : žuta
r. -Materijal : Vuna se osetio
r. - Lijep i divan dizajn pčelinjeg oblika, lako se dobijaju i dječja i odrasla osoba i sklonost. - Savršeno za ukrašavanje DIY zanata, za bebe, dječje poklone, zabavne zidne ukrase, kostim, konop za kosu, isječke za kosu i tako dalje. - Koristite svoju maštu i zabavite se, donesi beskrajnu mogućnost, stvoriti više radosti. - Napravite jedinstveni poklon, pokažite im svoju ljubav i zabrinutost, dajte im malo iznenađenje. - Dobar izbor za DIY poklon, koristite ga da biste ga napravili prekrasan i kreativan poklon za svog prijatelja ili porodice. Divan i divan dizajn pčelinjeg oblika, lako dobijaju korist i korist i želja za odrasle. Savršeno za ukrašavanje DIY zanata, dječjih poklona, ​​dječjih poklona, ​​kostim, kože, kosu, isječci za kosu i tako dalje . Koristite svoju maštu i zabavite se, unesite više od mogućnosti. Pokažite im svoju ljubav i zabrinutost, dajte im malo iznenađenje .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zamjena za 2015.-danas Dodge punjač
  • Novo

Zamjena za 2015.-danas Dodge punjač

KM 39.99

Zamjena za 2015 godinu sadašnji izvedbeni punjač Performanse ABS plastika polusjajini crni prednji bočni par sa zareznim otvorom za vrat odgovara svim 2015prisutnim modelima Dodge punja