Pigment brusilica Staklo za mljevenje štetočina višenamjenski alat za partifikat za mazanje

Pigment brusilica Staklo za mljevenje štetočina višenamjenski alat za partifikat za mazanje

KM 0.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Tražite li profesionalnog, ali pristupačnog. Pigment mljevenja štapa? Da li ste u potrazi za čvršću, pouzdanom. Šipka za brušenje pigmenta koja može raditi više poslova odjednom? Ako da, pogledajte ne. Nadalje! Naš profesionalni štap za mljevenje stakla mora ispuniti vaše potrebe. Ova brusna šipka jedan je od najboljih izbora za vas. funkcije
. -kolor : prozirni
. -materijal : staklo
. -Size : 6,50x4,00x4,00cm / 2,55x1,57x1,57in
. - Glass Muller pogodan je za boje, uljane boje, akvarelne boje i tradicionalne kineske slike itd. - Lagano čini pigmente za mljevenje, što zadovoljava potrebe umjetnika da naprave vlastite pigmente. - Glass Muller je alat za brušenje pigmenata. Napravljen je od čvrstog stakla, a brusna površina je glatka. - Fina izrada i prekrasan izgled osiguravaju popularnost i praktičnost pigmenta za brušenje. - Ručica za brušenje šipke je okrugla i glatka i osjeća se ugodno, sigurno za upotrebu.
Muller stakla je pogodan za boje, uljane boje, akvarelne boje i tradicionalne kineske slike, itd. Glupa za pigment, muller, pigmentni maseni peteljci, pljusak sa uljem, paštet od akvarela, stakleni peteljka, grickalica, šipka, grickalica, šipka za staklenu boju, grickalice, grickalice, grickalice, grize, Brušenje peza za kućnu, praktični alat za brušenje, alat za brušenje, brušenje pezaja za ured.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji